Tävling !!

Igår tävlade jag på veda :D Jag kom fyra på Moa !! Det brukar bara vara 3 st placerade men det var fyra placerade den här gången!! Det var tur för mig :) Nu får jag tävla 60cm !!
Efter tävlingen åkte vi direkt till globen. Alexandra tog Moa och jag åkte hem och sen direkt till globen :) Vi såg küren och finalen :D Det var jätte coolt ponnysarna hoppade jätte högt!!



Tuckmill Silver <3 <3 <3

Idag red jag Tucke och det gick JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE braaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han gick jätte fint i form och lyfte på benen i traven han var helt UNDERBAR!!!

Kanske ska tävla imorgon :)


Hachiko!!

Vi har hyrt Hachiko!!!! Jag kommer storgråta igen!!!!!!! Gråter typ bara över att se att den ligger här brevid mig!!

Hachiko IN MY HEART!!!!

Sjuk :(

Jag är sjuk :( Har ont i halsen, huvudet och har feber :( Bläääk!!

Blääääk!!

Snart ska jag till veda och vara stallvärdninna :( Jag har super ont i huvudet och ont i halsen :( Kommer inte orka vara i stallet i nästan 4 timmar :( Bläääk!!!


:D

Igår red jag Tucke! Det var bästa gången någonsin jag red honom!! :D Han gick jätte fint med hjälp av " Kyras fyrkant" Ska göra den innan dressyrtävlingen nästna vecka! Taggad!!! På lördag ska jag rida lektion eller har jag redan skrivit det i ett tidigare inlägg?? Imorgon ska jag vara stallvärdinna :) Och på fredag ska jag rida hoppspecial ;) 


Baily hoppning barbacka <3 <3 <3

Har hoppat Baily barbacka!! Det var super kul men läskigt! Höll på att ramla av i studsen (stavning??) Han var jätte pigg och duktig :) Vi hoppade en lätt liten bana och jag höll på att ramla av på sista hindret :) Han tog ett stort hopp och travade skit snabbt efter så då blev han rätt skumpig :) Innan på studsen (stavning?? igen) tog han ett halvt steg innan och jag var inte beredd på det och studsen (stavning?? igen) blev typ cp ;) vi kanske ska hoppa barbacka nästa vecka också :) 3 gånger barbacka Baily! Skojsigt värre :D

kommer aldrig på en rubrik

Nepp det gör jag inte! Vad ska man ha?? Typ Hej, Idag eller typ lalalalala??

Nu sitter vi i datasalen som vanligt :) Idag ska vi hoppa!! Jag har Baily :/ Vi kanske ska hoppa barbacka :D :D :D

Idag dampade Diesel på Pippi. Han typ hoppade på henne och hon kom inte loss D: Men nu mår hon bra :D


.

Igår var det spökkväll på veda! :) Jag och Vilma stod ute i sommar hagen och frös! Vi failade när vi skulle skrämma småbarnen! Haha!! Vi tittade på film också! Instängd och Ice Age 3! Instängd skulle vart en skräckfilm men den var inte läskig alls!! Carro hade sett den filmen innan och ville INTE se den igen! Jag typ garva hela filmen!! Jag typ somnade vid 2 och vaknade vid halv 7, jag är ganska trött nu -.-

Det ska tydligen vara hopptävling nästa vecka på söndag. Det skulle vara dressyr men dom flyttade det. Eftersom det är globen helgen så blir det typ svårt att få tag i en domare.

Imorgon är det skola igen -.- På ridningen kanske vi ska få hoppa barbacka :D Jag har Baily -.- Han kan vara bra ibland :) Och ibland inte :(

SPÖÖKEEEE!!!!!!!!!!

Idag ska jag vara spöke på spökkvällen på veda!! Carro ska också vara där! :D Jojjo kunde inte för dom skulle typ bort på middag eller något :( Igår när jag red Tucke höll mina tummar på att frysa sönder. Tucke gick jätte dåligt och jag frös skit mycket! När jag hade "tinat" mina tummar gjorde det JÄTTE ont!! När jag tvättade bettet så kunde jag inte röra det med tummarna utan att det gjorde ont! Måste skaffa vinter ridvantar!


Tucke idag!!!! :D

Nu sitter jag i skolan :P Jojjo på min vänstra sida och Sara på den högra.... Igår när jag var stallvärdinna och mockade åt Anastasia rymde hon :P Hon tog av PGs hö och var typ helt omöjlig att slita ifrån höet. PG fick det höet Anastasia hade tappat :P Dom får skylla sig själva om dom tar sitt eget hö men någon annans vilken dålig stil! Colleen och Jane tar typ alltid ifrån Candis hö när dom kommer in.

Idag ska jag rida Tucke! Träning in för Torsholma Cupen :D Det var länge sen jag red honom helt frisk :)

Vi slutar om 1 och 50 minuter!!!!!! :D :D :D


.

Nu har jag varit stallvärdinna :) Det var kul :) Nu ska jag göra min franska läxa :(


Skolan -.-

Nu är jag i skolans datasal med Jojjo :) Skolan är inte så rolig :( Idag ska jag vara stallvärdinna. Carro är sjuk så jag tar hennes plats idag. Jag har dom andra torsdagarna så mamma kan köra mig :)




16.27

Nu är klockan 16.27 :) Onödig fakta!

Idag har jag varit på tibblebadet med skolan det var kul! Jag hoppade från både trean och femman!! Vi slutade direkt efter och jag och Jojjo hade 20 minuter på oss att byta om, hämta våra grejer i skolan och gå till tåget. Vi hann!!! Det var ganska jobbigt med vi hann iaf!!

Imorgon kanske jag ska vara stallvärdinna istället för Carro. Hon är sjuk och om hon är sjuk imorgon jobbar jag istället för henne.
:D För att jag kanske ska vara stallvärninna och D: för att Carro är sjuk!


Muffins <3

Nu har jag bakat MUFFINS!!!! Dom blev lite hårda :/ jag hade inte allt man skulle ha så jag bara tog lite saker som typ citron, honung m.m det låter inte så gott men det blev jätte gott!!

Jag har provat min nya kamera!! Tog några bilder på kaninerna och mig själv :P Imorse tog jag en bild på Sara. Bilden blev inte så bra.....

: }

Bilderna blev lite cp där nere :/ Sara var med på en och jag var med på en! Nu har jag kommit hem från skolan.... Imorgon ska vi till tibblebadet med skolisch!!

GÄSTBLOGGAR

HEJ jag heter johanna och är bäst i hela världen. ;P
intressant, eller hur? Nu sitter vi skolan, det är aptråkigt. jag gillar inte stor bokstav, nej. visst var det också intressant? det är tråkigt att gästblogga. jag har en hund. han heter lipton och är jättesöt. jag har två kaniner som heter dasiy och luigi. de är också jättesöta. nu har inte jag något mer att skriva om. hejdå!
en fin (ful) bild kan också få på mig :)


Hachiko

Har sett Hachiko med skolan. Jag och Jojjo storgrät och alla tittade på oss... Den var jätte bra men jätte hemsk! Jag är typ fortfarande tårögd!!





Vill se den igen!! Jag börjar gråta bara jag tänker på den!!


Tibblebadilus!!!

Nu har jag och Jojjo vart på tibblebadet!! Det var kul. Trampolinen från trean var öppen, vi hoppade från den och ifrån femman. Vi är modiga!! Vi köpte smarties glassar efter och blev kära i en snigel som jag glömt namnet på... Han var söt iaf!! Han hette typ något på M. Jag ville ta med honom på tåget men jag kom på att det var nog ingen bra idé...

Imorgon ska Adam tävla deb. hoppning. Jag vill lugnt vara speaker med Jojjo!! Fett kul!!

12345678910

Har inget att göra -.- Sitter vid datorn och tittar på tv. Imorgon ska Adam tävla. Jag tycker han borde ta Yrsa och trilla av :D


HELG!!

Nu är det HÄLLJ!! Idag är det hoppspecial!! Jag ska ha Moa tror jag...

Idag på So-lektionen ringde Saras mobil typ 100 gånger och hon satt och skickade sms till mig där det stog Dan is crazy!! Innan så puttade hon in mig i skåpen och åt godis utan att jag gick smaka :( Men Gustav och "Agge" fick smaka :(

Kallt !!

Det är jätte kallt ute!! Nu har jag varit stallvärdinna. jag sprang upp och ner med pärmen hela tiden. Jobbigt -.-
Nu ska jag äta pannkakor och sen göra min franskaläxa och sist men inte minst SOVA!!

Nu så!

Nu har jag berättat för Sara och Jojjo, jag typ skickade ett sms och gick iväg. Kom typ tillbaka efter 5 minuter.

Idag ska jag vara stallvärdinna. Eftersom mamma är med på markarbetet så kommer jag hem vid 9 och åker dit vid 4. Rätt jobbigt att vara där i 5 timmar. Ändå rätt mysigt bland alla hästar, småbarnen är inte helt lika mysiga.... Innan jag åker måste jag göra franska läxan -.- Kommmer aldrig orka göra den när jag kommer hem.

Linn har min jacka nu. Hon ska komma med den någon gång snart. Kanske när jag är i stallet men Adam får ta den. Hon ville ha min jacka när dom var på skolbio. För det fick jag 3 st godisar och att hon fixar en header till mig!!! Hon måste komma med den idag, jag känner inte för att gå utan jacka till tåget imorgon.

I like you just the way you are...

Kommer aldrig på något att ha som rubrik. Den jag har nu tog jag för att jag lyssnade på en låt där dom sjöng det. Idag ska Adam rida. Onödig fakta. Idag när jag släppte ut kaninerna så fick Diesel några små dampryck. Han hoppade och skuttade i snön, han grävde och sprang runt i hagen. Pippi blev lite rädd för snön :)
Nu ska jag ut till dom och ge dom mat. Sen ska jag göra min matteläxa....


ANDRA SNÖN!!!

DET SNÖAR!!! JIPPIE!!!
Är i skolan och håller på att dö. Vi hade franska och en tjej fick typ migrän så vi fick bara 20 minuter franska. På syslöjden virkade jag nästan klart min gubbe. Kanske nästa vecka. Idag ska jag rida TUCKE!!! Om det blir mycket snö ska jag rida ut i snön barbacka !!!

Min lilla prins!! Tuckmill Silver!! <3



....

Idag på ridningen skulle jag haft Baily men dom trodde han typ hade feber. Jag fick istället Colleen, det gick rätt bra. Nu har jag fått tillbaka min datasladd <3 Jag skulle aldrig klarat mig utan den i en dag till.


Skolan....

Nu är det skola igen.... Jag sitter med Jojjo och Sara i datasalen. Vi har bara en lektion kvar!! En lång lektion...
Sara kom på att det var jag som kommenterat hennes blogg med anonym. Men bara hälften, det var nån aannan också  som jag bara härmade lite.
På ondsag kanske jag och Jojjo ska till täbban!! :D Skojjit värre.
Pappa har tagit ifrån min datasladd och min dator har laddat ur...

På veda för typ 2 veckor sen. När mamma tävlade Marabou. Vi var löpare óch flummade lite :)



...

Har mammas dator nu. Här kommer några snygga bilder!!

 Jojjo, Linn, Emma och jag


Portello <33


 MUMS!!



Diesel <333


Tuckmill Silver <333


Hoppas ni gillade dom!!


Pippi <3 Diesel

Idag har Pippi rymt för första gången. Hur vet jag inte, hon har säkert hoppat över. Jag gick bara förbi dörren och såg att hon var utanför. När hon såg att jag kom nära hoppade hon rätt in staketet. Inte in i kompostgallret men i det gamla staketet som typ är två meter högt. Hon blev jätte rädd när hon kom in i hagen sen. Hon satt under buren och bara satt där. Men nu är både Pippi och Diesel inne och smaskar hö !!

HATAR att jag inte kan lägga upp bilder med min CP- dator. Ska försöka att med mammas eller pappas när dom inte ser :)


Header!

Jag måste skaffa en header, men har ingen aning om hur man gör.... Skulle nån kunna göra en åt mig eller säga hur man gör??

Today!!

Idag har jag vart på veda hela dagen. Mamma tävlade KM på Tip Top hon red fel 2 gånger men hon fick reda på att hon skulle rida lätt A:2 igår. Hon hade aldrig ridit det programet innan och sen så var det inte så jätte lätt heller.

Vi hade typ massa godis och chips kvar från igår! Mmmumms!!!!!! Nu så kommer jag knarka chips hela kvällen. Funderar på att se The Ring också....

:D

Nu har tjejerna gått hem. Vi hade det helt underbart kul. Vi flummade om hade kul, ingen vill veta exakt vad vi gjorde...hahah... Jag fick presentkort på bio och hela täby centrum :D Jag fick också armband och örhängen. Eftersom Fanny hade vart i New York fick jag en I <3 NY tröja :D

Idag red jag Tucke ute. Det var iskallt och bara kallt. Adam red Marabou barbacka och pappa ledde honom. När jag kom in i stallet kunde jag typ inte röra mina händer :/ Jag tog några super fina bilder på Tucke när han betade. Ska lägga upp dom på fejjan sen.

Nu ska jag se vem som åker ur Idol :) Har inte hunnit se innan men jag bryr mig bara om vem som åker ut!!

8=/

Idag har jag Linn, Jojjo och Emma vart i stan igen!! Det var super kul. Vi var på plattan, stadion, gamla stan och så åkte vi upp i katarina hissen! Det var kul, det kostade bara 5kr!! Vi var inne på Ben&Jerry affären i gamla stan men vi köpte ingenting. Vi åt lunch på¨sub way det var jätte gott men väldigt trångt och litet. Det var typ folk som ALDRIG hade jobbat där förut som gjorde mackorna. Det var också typ 10 personer som ville beställa samtidigt så när Jojjo, Linn och Emma hade ätit halva sina fick jag min. När vi åt senare på ett café tog jag en smoothie den var SUPER god men lite slasklig. Jag köpte hårspännen också. Nu har jag jätte ont i huvet efter allt springande efter mina kompisar....

Hatar att jag inte kan lägga upp några bilder för att min dator dampar sönder då. Dom kommer upp men sen pajjar hela internet och inlägget hamnar i utkast.

Stan

Igår var jag med Linn, Jojjo och Emma i stan!! Det var jätte kul! Vi åkte dit för lite träning på att åka tunnelbana och ta oss fram inne i stan. Vi åt på Mc Donalds och sen köpte vi McFlurry! Mummms.... Vi ska dit imorgon också! Då ska vi typ äta på Subway. Imorron ska vi typ åka till plattan och ta kort och typ ta kort på stadshuset, typ allt som finns. LÄNGTAR!!!!

I söndags sov jag och Jojjo inte över. Vi var för trötta efter tävlingarna. Men vi sov över igåg istället. Vi skulle sett The ring 2 igen men Linn och Jojjo blev för rädda. FEGISAR!!! Jag och Jojjo såg den i måndags på dagen. Jag ska se den ikväll också! Med Adam... Inte lika kul, men det är bara att strunta i honom så blir nog allt bra!

Just det!!!! Imorgon ska vi gå till Ben&Jerrys affären!! Gamla stan tror jag att det var... Inte helt säker men det ska bli gott med glass!!! :D

O.o

Om 1 ½ timme ska jag iväg och rida!! Vi ska hoppa!! Jag ska säkert ha Pandora igen :D

Idag märkte jag att jag hade JÄTTE ont i min tumme. När Portello hade sparkat bakut hade typ min tumme slagits i manken eller nått, nu gör det iaf jätte ont så fort jag rör den :(


RSS 2.0