Happy Halloween!!

Idag fyller jag år!!! Jag fick en spegel och uggs. Eller "fuggs". Jojjo ska snart komma med hennes present och the ring 2. Vi ska inte sova över idag men kanske på tisdag istället. Idag på ridskolecupen hade jag Marre. Det gick helt OK. Jag var felfri, jag kom 10:a. På Ponny-cupen hade jag en liten ponny som hette Portello. Han var en D-ponny. Han var rätt seg men heeelt underbar i galoppen och över hindrerna. När jag kom på hinder nr 5 slog jag till med spöt och han sparkade bakut och han landade mot ett annat hinder och hoppade det istället. Det var en oxer bakifrån, och han rev... Inte en toppen dag men sånt är livet! Portello är ändå en HELT underbar ponny!!! LÖVE HIM!!!

Mina kaninisar <3333

Diesel och Pippi har kommit på att man kan gräva. Dom har redan grävt sig under en sten men dom rymde inte. Mamma jobbade hemma igår och såg att dom grävde och släppte in dom. När jag sen skulle rida fick dom var ute i typ 2 minuter och Diesel började gräva direkt. Nu har vi lagt en tegelplatta där så dom inte kan gräva men dom kommer nog på hur dom ska göra snart. Men jag älskar dom ändå. <3
Igår när jag gav dom mat. Låg Diesels huvud över Pippis halv, det var såååå gulligt. Tänkte ta bild på det men mobilen var inne och jag orkade inte springa in igen.

På ridningen igår skulle jag först ha Plopp men sen bytte jag men Wilma och fick Marre. Det var kul :)
Nästa gång ska jag ha Moa. Vi fick önska och det var mellan, Moa, Marre, Käck, Jane, Pandora, Colleen, Chicco och Plopp. Jojjo fick Brownie eftersom hon red honom så bra en annan gång. Jag ville inte ha Pandora eftersom henne har jag på måndagar, jag orkade inte ha Käck han är typ alltid så lat när jag rider honom, kände inte för honom heller, inte Plopp heller för honom hade jag ju redan ridit, Marre red jag ju igår och det var bläää, Chicco är då liten, Jane och Colleen är tråkiga. Så det fanns bara Moa kvar!!


Blondin skämt!

Kanske inte så jätte roliga men ändå! :P

Det var en gång en blondin som sa till sin kompis: Jag fick 5 kr av en snäll kille bara för att klättra upp i ett träd.
Kompisen svarade: Men dummer!! Han ville ju bara se dina trosor.
Nästa dag kom blondinen tillbaka till sin kompis och sa: Jag fick godis av en kille bara för att klättra upp i ett träd.
Kompisen svarade: Men hur kunde du gå på det igen??
Blondinen svarade: Det gjorde jag inte! Idag hade jag inga trosor.

En blondin skulle klippa sig, hon hade hörlurar med musik i. Hon sa till frisören: Du får klippa mig, men ta absolut inte bort hörlurarna. Frisören gick med på det och började klippa. När han hade klippt ett tag kunde han inte klippa mer, hörlurarna var ivägen. Han tog ut dom och några sekunder senare låg blondinen död på golvet. Han tog upp hörlurarna och lyssnade, han hörde: Andas in andas ut, andas in andas ut.

Hur dränker man en blondin?
Svar: Man sätter en spegel på bottet av en pool.

Hoppas du gillade dom! :)

Trött...

Nu har jag vart stallvärdinna. Det var kul men man blir rätt trött på att mocka massa boxar en hel kväll. Hon på Plopp behöver typ ALLTID hjälp, hon klarar typ inte ens att ta av gummisnodden och dra upp stigbyglarna. Hon tror att han ska bita henne. Iaf jag har super ont i min arm efter att jag sopat typ halva stallet. Viktoria tog hela ponnystallet medans jag mockade privatstallet. Sen sopade jag, Viktoria och Jennie privatstallet. Jag sopar typ jätte dåligt så dom andra gjorde typ allt... Nu ska jag borsta tänderna och gå o lägga mig.  -.-


Längtar tills på söndag för att...

  • Jag ska tävla ridkolecupen i hoppning
  • Jag ska tävla ponnycupen i hoppning
  • Jag fyller år
  • Jag och Jojjo ska se The Ring 2
  • Adam är borta hela kvällen (ska på kalas)
  • Höstlovet har börjat!!!!!

!!!

Idag var det skola igen, på tekniken var vi i en NO-sal och hade en vikarie, det blev inte lika kul som vanligt. Nu har jag lyckats ladda upp några av bilderna ifrån tävlingen i söndags!
Enjoy!!

 Prisutdelning!!

                          Lite rädd för rosetten :P

                                   Ingen kommentar....

                         Innan lastning


...

På söndag ska jag som sagt se på The Ring 2. Jag typ älskar skräckfilmer, vissa iaf. Mamma hade typ sett en läskig film som hette Carrie, och så låter Saw bra, The Grudge tåter super läskig men vem vet? jag vill se " När lammen tystnar" men den hade typ mamma också sett och jag fick inte se den :( Det fick inte Jojjo heller. Någon som vet någon super super jätte läskig film??

Hedda

Tåget går om 45 minuter. Har inte hunnit äta än men det hinner jag nog. NEJ!! Hela skärmen på datorn har blivit MINI!! Jag kan typ inte se vad jag skriver allt och så litet och kladdigt!! Nån som vet hur man fixar tillbaka det???

Pandora <3

Nu har jag varit och ridit på veda, jag hade PANDORA!!!! Vi red barbacka hon var heelt underbar!! Vi hoppade lite också, hon tog stora mjuka hopp. Nästa gång är det också hoppning tror jag fast inte barbacka utan mer seriöst!

The Ring

The Ring är VÄRLDENS bästa och läskigaste film. Den är super super läskig!! Det är en vidio och när man sett den ringer telefonen och säger Seven days! Asså om jag skulle förklara skulle det ta timmar. Jag om Jojjo kanske ska se tvåan på min födelsedag!! Linn skulle ha varit med men hon ska på fest :( Jag har sett en vidio på youtube Samara climbs the ring two den är jätte läskig!! Men den blir ännu läskigare om man sett första filmen!! Omslaget på tvåan är super scary!
Jag skulle vilja ladda upp den men datorn är typ cp så det går inte :(
Sök bara lite på google eller youtube!
The Ring är bara FÖR läskig!!

Hedda

Nu sitter jag i datasalen. Vi har nyss ätit och flummat om müsli...hehe... Vi ska in om 10 minuter BLÄÄ!1 Vi ska ha sv/eng. Längtar tills jag ska komma hem till den här sötnosen!!


:(

Hittade min mobilbildgrejsak. Den man laddar upp bilderna från mobilen till datorn. Den har vart i tvättmaskinen sen i tisdags. Den funkade först men sen pajjade den. Mamma ska typ köpa en ny imorron.
Den typ funkar ibland och sen bläddrar man jätte fort igenom alla gamla bilder och sen helt plötsligt: Inga bilder eller filmer har markerats. Sen drar man ut den och då lyser den men bilderna kommer inte upp. Och så drar man ut och in den igen och då lyser den inte. Jag har typ 1000 bilder som bara väntar på att få komma in på datorn och ut på facebook eller här. Så himla cp.

Hedda!

Jag har ingenting att göra. Mamma bakar lussebullar mmmmums! Lite tidigt men ändå gott!!


Tävling!!

Idag var det dressyr tävling på Veda. Mamma var med på Marabou och vann!! Hon tävlade LC:1 Jag och Jojjo flummade hela tiden, vi var löpare och domaren sa: Töser töser, ni får ta och hålla er i skinnet. Jag var påväg att få världens skrattanfall men bet mig i läppen så att det gjorde skit ont, men jag skrattade inte :)

Nu!

Nu sitter jag och tittar på film! jag tittar på filmen Juno den är rätt bra men lite konstig. På min födelsedag nästa vecka ska jag Jojjo och Linn ha typ "tjejkväll" vi ska titta på skräckfilm (eftersom det är halloween) äta Ben&Jerrys, och bara ha det underbart! Jag och Jojjo ska tävla samma dag så vi kommer också fira våra dåliga resultat :P Vi ska sen på tisdan in till stan :) Vi skulle först typ bara åka lite tåg till typ Österskär och Åkersberga men sen kom Jojjo och Linns pappa på att vi kunde åka tunnelbana och buss inne i stan och ta kort på massa saker, så vi ska göra som han säger nu :P Mitt höstlov kommer bli toppen :D

Hallå!!

Nu har jag vart i stallet och ridit Marabou, det gick rätt bra i galoppen men inte annars. Jag har städat hela skåpet och smörjt alla saker inför tävlingen imorgon. Vi ska till stallet och knoppa vid 7 och sen lastar vi halv 9. Nu ska jag ut och mata kaninerna!! <333

//Hedda

Trött...

Jag är super trött. Jag gick och la mig vid 12 igårkväll och så kunde jag inte sova och läste en timme istället. Nu har jag läst ut min bok, eller ja ettan iaf. Imorgon ska mamma tävla Marabou! Jag ska knoppa... Alla kommer undra hur vi sköter hans man. Jag kan inte knoppa alls, mina knoppar blir alltid jätte stora och fula.

 Mina FULA knoppar på Colleen!

Uggs!

Jag kanske ska få skaffa uggs eller iaf Fuggs. (Fejk uggs) Mina fötter frös till isbitar imorse. Det var så jvla kallt. Jag har provat Jojjos uggs och dom är jätte sköna och varma... Nu vill jag verkligen ha uggs nu. Nu när det blir vinter, jag vill kunna gå i snön utan att strumporna blir helt våta på en gång. Jag vill liksom INTE ha några fula klumpiga hemska barn-vinterskor. No way!! Det blir nog Uggs iallafall!!
Varma och sköna uggs!! <333333 Super mysigt ludd inuti!!

Tucke!!

Nu har jag vart och ridit min lilla prins, han var typ heelt hyper men ändå heelt underbar! Jag får bara skritta och trava 2 långsidor jag får bara rida en halvtimme. Lite tråkigt men ändå, det är ju Tucke jag rider på. Jag red barbacka i ridhuset. Han tappade sitt skydd så när jag skulle hoppa upp sen och jag skulle precis svinga över mitt ben (hängde på magen) så bockade han så jag flög av och landade på rumpan :( Har jätte ont i svanskotan och kan knappt sitta ner. Hoppas det går över :) Nu sitter jag och tittar på Idol Whohooo!! Super synd att Alice hoppade av :( Iaf nu tror jag att Linn har fixat en header på elefanttandborste.blogg.se Gå in och läs!!


SNÖÖÖ!!!

Nu har första snön kommit!! JIPPIE!! Men ändå hemskt -.- Det är hemskt när den är kall och staskig, men ändå rätt fin!! Nu har Peanut sett snön för första gången i sitt liv, hon är väldigt nyfiken på allting! Idag började jag 09.25 och slutade 13.10 underbar och kall dag!! Nu ska jag iväg och rida min lilla prins.... TUCKMILL SILVER!!!!


 Bild från förra året, hittade inte min överladdnings sak!

18.09

Nu är klockan 18.09. Har faktiskt inte läst så jätte mcyket i min bok idag, den börjar typ bli lite småtråkig, förut var den rolig exakt hela tiden. Imorgon är det bara 9 dagar kvar tills jag ska tävla och fyller år, kul att tävla på sin födelsedag. Jag kommer väll ramla av och dö... Nej men vem vet. Jag vet fortfarande inte vem jag ska välja, det är hopptävling, hjälp mig! Nu ska jag ut och mata kaninerna!!



...

Idag var det skola igen, BLÄÄ. Hade inte väntat mig något annat men ändå, jag är bara så trött på skolan!! Jag är iaf klar med alla mina läxor, skönt! Nu har Sara oxå skaffat en blogg, saraiam.blogg.se. Hon har inte skrivit så mycket men den är typ helt okej... Imorgon ska jag rida TUCKE!!!!! Nu ska jag titta på Harry Potter tvåan den är rätt bra faktiskt....


Min lilla prins!! Tuckmill Silver!! <3 Min lilla prins!! Tuckmills Silver!! <3


Idag

Idag har jag haft en tråkig men ändå flummig dag. Jag ska snart göra min matteläxa, har inte gjort den än...
Det skulle typ snöa idag men jag har fortfarande inte sett någon snö. Imorgon åker Sara till Italien. Orättvist, men jag ska antingen kanske till Florida, Egyptien, Grekland eller fira jul i Frankrike. Jag vill absolut inte Fira jul i Frankrike, fy fan vad tråkigt. Jag vill hälldre till Florida i vår när det är som slaskiast här hemma.
Min pastasallad till idag var jätte BLÄK. Min pasta var hård och oliverna och osten smakade typ mossa. -.- Inte gott med mossa. Nu ska jag antingen göra matteläxan eller läsa min underbara bok!! <3
Tror att det blir boken!

 <--------------------- Fula jag, fina Jojjo!!

Pastasallad!

Jag tänkte göra min pastasallad till imorgon nu men jag får typ inte... Ska lägga i tomater, gurka, ost m.m imorgonbitti. När jag precis skulle börja kom jag på att vi inte hade pasta så jag fick cykla upp i spöregnet och köpa. BLÄÄ!! Hatar regn!!


 
Saras mästerverk!!

Idag

Nu är det en timme tills tåget går, har inte hunnit äta än men ska göra det nu. Min kompis tyckte att jag skulle göra dagens outfit såå.... nu kommer dagens!




Tunika: Gammal
Kofta: H&M
Tights: H&M
Scarf: Zaras

Kanske lite liten...

20.45

Nu är klockan 20.45! Woohooo Intressant... På ridningen hade jag Pandora, som jag trodde, det gick faktiskt riktigt bra! Imorgon har jag sovmorron till 09.10 annars börjar vi 08.10
Jag funderar på att göra typ dagens outfit men jag kommer inte hinna varje morgon. Men jag ska tänka på det... Kanske på helgen och tisdagar+ varannan fredag. Då har vi sovmorron och då blir det mycket lättare.
På höstlovet har jag, Jojjo och Linn bestämt att vi ska åka in till stan. Vi tänkte först bara åka tåg lite vart som helst men sen kom Linn och Jojjos pappa på att vi kunde åka tunnelbana och buss inne i stan, han skulle typ skriva en lista på vad vi skulle ta bild på.
Om 2 veckor fyller jag år, söndag nästa vecka :D Hoppas jag får något fint!!
Pappa säger att jag måste gå o lägga mig om 10 minuter!! Han är helt retarded!! Jag tänker iaf sitta med datorn uppe i min säng i minst en timme till!!
På onsdag har vi ingen idrott!! Jippie!! Vi har typ ingen lunch i skolan så vi får fixa igen mat.
Nu har jag 5 minuter kvar sen måste jag gå upp till mitt rum och "Sova" Jag ska typ vara inne på facebook och kanske fixa lite på Elefant tandborste!!



Good Night <3 

!!

Nu har jag ÄNTLIGEN fixat en blogg. Jag har gjort 3 andra innan men har skrivit fel mailadress... Iaf nu ska jag snart iväg och rida, jag tror jag ska rida Pandora (hade henne förra gången) Idag i skolan var det jätte äcklig mat! Typ pasta med en BLÄÄÄÄÄ äcklig kyckling sås, BLÄÄÄ!!
På fredag ska jag rida Tucke, första gången på typ 500 år, han har vart halt jätte länge nu, fast nu är han frisk :D

Läs gärna min och Jojjos blogg! Elefanttandborste.blogg.se Hope you like it!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0