Skööööölllaaaa -.-

Nu är jag i skolan. Vi hade ingen gympa idag så vi gick till datasalen :) Igår red jag Tucke det gick jätt bra!! :D Imorgon åker jag till Vemdalen :D Jag har köpt lite godis som jag kan ha när vi åker :P Vi ska stanna på fyrishov sköjjigt värre X)



 Tucke <3333333


Bläkskola

Nu är jag i skolan :( Det är bläktråkigt. Idag är det hoppspecial :D Jag ska typ ha Marre :/
Det är döötråkigt med vintern :( Längtar tills sommaren. Vill ha sommar nuuuuuu!!!!!!!

 

 

 


-

Idag har jag ridit Tucke :) När vi skulle ta in Marabou låg han ner i halmen :) Gull häst :) Idag har Diesel inte rymt :D Imorgon ska jag rida på veda. Ska antagligen rida Bamyl. Hade honom förra veckan :)
På tisdag börjar skolan!!!! D: Bara en dag kvar på lovet :( Vi kanske ska till egypten och fira att pappa fyller 50. Vi tänkte först Maldiverna och sen tyå thailand och nu egypten. Jag vill helst till maldiverna :D Men egypten skulle vara kul det med :)

Buskanin <3

Idag rymde Diesel. Eller för typ 10 minuter sen :/ Han hoppade över staketet när jag stog brevid. Han sprang till grannen som tur inte var hemma. Jag sprang runt och krälade typ i snön. Backen där är jätte brant så jag ramlade hela tiden och blev jätte blöt :( Men jag fick tag i Diesel iaf :) Sen när jag skulle gå tillbaka ville jag inte ramla ner för backen med honom i famnen så jag hoppade ner och ramlade iaf. Men han klarade sig :) Backen är typ inte så lång typ bara 1,5 m men det är typ mer än kulle men ändå en backe :/

På tisdag börjar bajsskolan :( Och det är min och Jojjos bröllopsdag :D 11 år gifta :D

RSS 2.0